Over Ons

Nike Air Force 1

Hier is een kleine geschiedenisles over de schoen waarmee het allemaal begon. In 1982 debuteerde Nike met de Air Force 1, een sneaker die zijn naam ontleende aan het gelijknamige vliegtuig van de president. Het schoeisel - dat de onderscheiding heeft als de eerste basketbalschoen met Nike Air-technologie - maakte een enorme indruk in de sneakerwereld en op straat voordat de schoen in 1984 werd stopgezet. Sinds de jaren '80 is de schoen in vele iteraties teruggekomen. , en zijn retrostijl wordt nog steeds gewild bij zowel ballers als sneakerheads. Vind enkele van de klassieke OG-stijlen samen met retro-heruitgaven in verschillende kleurstellingen.

Nike-ontwerper Bruce Kilgore baseerde zijn AF1-ontwerp op de Nike Approach-wandelschoen, die veel ondersteuning bood, maar ook veel flexibiliteit mogelijk maakte. In plaats van een traditioneel patroon op de buitenzool van een basketbalschoen, wilde Kilgore iets dat superieure tractie gaf en de mogelijkheid om snel op het veld te snijden. Betreed het ronde buitenzoolpatroon - een kenmerk van de Air Force 1. De OG hoge schoen had ook een riem die over de hoge enkel ging voor een gesloten gevoel en een variabel vetersysteem.

 

Nike Dunk

Ontstaan ​​uit de drukte van een jong ontwerpteam, werd de Nike Dunk basketbalschoen aangedreven door prestatie-innovatie die zich natuurlijk vertaalde naar streetstyle. Het ontwerp versterkte Nike's focus op basketbal en versterkte zijn obsessie met het maken van producten om atleten beter te maken. Sport was in zwang en basketbalschoenen waren nu populair buiten het veld, zelfs in de modewereld. Het debuut van de Nike Dunk in 1985, met een geëvolueerd silhouet van zijn grote broer, de Air Force 1 die drie jaar eerder werd geboren, toonde designlijnen met gedurfde kleurblokken. De schoen werd op het perfecte moment gelanceerd en stimuleerde de basketbalcultuur op onverwachte manieren. Oorspronkelijk geschetst door ontwerper Peter Moore en College Color High genoemd, was de Nike Dunk een artistieke mengelmoes van verschillende schoenen, een veelvoorkomend ontwerppraktijk bij Nike voor basketbalschoenen uit de jaren 80.

 

Onze Missie

Onze missie is wat ons drijft om al het mogelijke te doen om het menselijk potentieel te vergroten. Dat doen we door baanbrekende sportinnovaties te creëren, door onze producten duurzamer te maken, door een creatief en divers wereldwijd team op te bouwen en door een positieve impact te hebben in de gemeenschappen waarin we leven en werken.

 

Onze belofte aan jou

Wij garanderen dat alles wat we verkopen splinternieuw is.

Wij verkopen alleen echte producten van geautoriseerde bronnen.

Wij verkopen geen namaakartikelen, kopieën, parallelimport, secondes of winkelvervuilde artikelen.

Wij zijn gepassioneerd door uitzonderlijke klantenservice: snel, vriendelijk en professioneel.

Wij zijn leiders op het gebied van innovatie en design die atleten van alle vaardigheidsniveaus willen helpen bij het bereiken van topprestaties met elk product dat we op de markt brengen.

Wij kiezen de beste producten die beschikbaar zijn om u superieure kwaliteit en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding te bieden.

Wij voegen constant nieuwe items toe aan deze website, dus kom ons binnenkort weer bezoeken.

Wij zijn consumentgericht en daarom verbeteren we continu de kwaliteit, het uiterlijk, het gevoel en het imago van onze producten en onze organisatiestructuren om aan de verwachtingen van de consument te voldoen en deze de hoogste waarde te bieden.

 

Als je vragen, opmerkingen of gewoon zin hebt om te chatten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn niet alleen vriendelijk, maar ook uiterst discreet, en zullen ons best doen om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke winkelervaring heeft.